A Zwollywood Cat
“Sorry, maar ik kan niet langskomen. Ik heb plannen met de kat”
Onze katten Home Nieuws Onze katten Beschikbare katten Citaten Contact A Zwollywood Cat - Ragdoll Cattery
SP Morgan Maxima Mathilde A mouse cat Roepnaam: Morgan Morgan is een sealtortie colourpoint Ragdoll. Ze houdt van verstoptikkertje en zand in haar vacht maken. Ze houdt niet van dingen die geen droge brokjes zijn. Morgan is gecastreerd.
Hillbillies Famke Toulouse Roepnaam: Famke Famke is een black smoke Maine Coon. Als Famke een mens was, had ze een leren jack en een motor. Oftewel: ze is een stoere meid die niet van kammen houdt. Famke is gecastreerd.
Blue label of the catplanet Roepnaam: Diesel Diesel is een blue tabbly blotched with white Maine Coon. Hoewel je hem niet makkelijk over het hoofd ziet, denkt Diesel altijd dat hij zich kan verstoppen tussen Ragdoll kittens. Diesel is gecastreerd.
meer foto’s meer foto’s meer foto’s
CH L’Aigue Marin Faithful Emma Roepnaam: Emma Emma is een chocolate bicolour Ragdoll. Ze houdt ervan om einden te wandelen of rennen in het catwheel. Emma is ontzettend relaxed en altijd bereid tot een gesprekje. 
meer foto’s
SC Neytiri A Zwollywood Cat Roepnaam: Neytiri Neytiri is een blue colourpoint Ragdoll. Ze heeft de superzachte vacht van moeder Emma. Neytiri is enorm relaxed en houdt van het eten van kuikens of darf. Ze miauwt niet echt, maar het is meer kwetteren.
meer foto’s
Lady Sif A Zwollywood Cat Roepnaam: Lady Sif Lady Sif is een chocolate bicolour Ragdoll. Ze is heel relaxed en superlief voor mensen. Soms wel een boefje voor de andere katten. Lady’s hobby is in de weg liggen.
meer foto’s Onze katten