A Zwollywood Cat
Gail Hamilton: “Wat een deugd is in een mens, kan geen ondeugd in een kat zijn”
Nieuws Home Nieuws Onze katten Beschikbare katten Citaten Contact

Zondag 26 juni 2016

Het is een nare beslissing waar we al een tijdje tegenaan hebben zitten hikken: maar we moeten Morgan en Emma toch gaan herplaatsen. Ze voelen zich niet meer prettig in de groep, waardoor ze niet het gelukkige en zorgenvrije leven kunnen leiden dat wij ze zo graag gunnen. Hopelijk vinden ze een plekje waar ze weer voluit van het leven kunnen genieten!

Woensdag 15 juni 2016

Lady Sif is naar de Kompaan in Ommen geweest voor haar echo’s. Hart en nieren zijn perfect in orde!

Woensdag 8 juni 2016

De nieuwspagina is gestart! Ik ga nog even terug tot het moment waarop het nestje van Emma en Binkie is geboren, want dat is een superleuk moment dat niet al te ver terug in de tijd is.

Zondag 5 juni 2016

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Cristel waar Millie is gaan wonen. Millie is geboren als Darcy in het Dark World nestje. Wat een heerlijk dametje is Millie. Een leuke grapjas en een knappe Ragdolldame! Fijn om te zien dat ze zulke leuke mensen heeft uitgezocht om bij te gaan wonen! ‘s Middags heeft Saphira uit het Eragon nestje bezoek gekregen. Soraya en Joost hebben al een gouden mandje geboden aan Fender (Luigi uit het Cars nestje), maar zijn ook gevallen voor Saphira. Saphira vond hen ook erg leuk, dus zij is niet meer beschikbaar.

Zaterdag 4 juni 2016

De kittens uit het Eragon nestje zijn beschikbaar gekomen.

Zaterdag en zondag 21 en 22 mei 2016

Zaterdag was de Ragdoll Wereld Show van Fife. Een ontzettend leuke dag, waar we weer veel leuke mensen hebben ontmoet. ‘s Morgens heb ik geholpen met de veterinaire keuring, daarna met de reguliere keuring bij keurmeester Cristiano Sandon en als afsluiter heb ik meegelopen in de Best in Show verkiezing. Zondag was een reguliere mundikat show. Morgan heeft beide dagen haar PH certificaat gehaald en de 2e dag nomBIS Neytiri heeft beide dagen haar EP certificaat gehaald en de 2e dag nomBIS Lady Sif heeft beide dagen een CAC punt gehaald, de 1e dag een nomBIS en de 2e dag een BIV

Maandag 2 mei 2016

Emma en Binkie zijn de trotse ouders geworden van 6 kittens. Dit is het E nestje.
Nieuws